Защо да изберем Професионални бои за коса EXICOLOR ?

14 април 2020
Защо да изберем Професионални бои за коса EXICOLOR ?

Все повече чуваме жени,които казват:

 

„Трябва да се боядисвам с безамонячна боя,защото имам проблеми със скалпа-сърби ме,изсушава се,лющи се.Но те не ми покриват бялата коса!Не зная какво да използвам!”

 

Ние ви предлагаме решение за този ваш проблем:

 

Професионални бои за коса EXICOLOR

 

Тъй като качеството на косата в голяма степен зависи от състоянието на скалпа, професионалните бои Exicolor   се грижат не само за състоянието на косата по време на боядисване,но и за състоянието на скалпа.

 

Бизабололът,съдържащ се в професионалните бои Exicolor  е натурален продукт,който се извлича от  цветовете на лайката,използван векове наред  за борба с възпаленията.Въздейства изключително успокояващо върху скалпа.Има бактерицидно и противовъзпалително действие.Използва се при чувствителна и раздразнена кожа.

 

Бизабололът,съдържащ се в  Професионалните бои за коса EXICOLOR  действа при специфични проблеми на скалпа,а всички масла в състава на боята  са с изключително ценни вещества,действащи върху косъма ,благодарение на което се постигат интензивни резултати с дълготрайно действие,блясък,плътност и копринена мекота.

 

И не на последно място:

 

Професионалните бои Exicolor  имат  100% покривност на бяла коса,а ниското съдържание на амоняк предпазва косъма от изсушаване и изтъняване.

 

Професионална боя за коса - Тайната зад перфектния цвят и блясък - Пълно покритие на сивите коси - Интензивни и живи цветове - Грижа за косата - Дълготрайност и устойчивост

прочети още

Ползите на кокосовото масло за коса, лице и тяло, със съвети за използване и нашите предложения на най-търсените и продавани кокосови масла.

прочети още

Колагенът е чудесно средство за възстановяване на „болната” коса : увеличава здравината и обема на косъма, намалява загубата на коса, предпазва я от изтъняване, укрепва и заздравява косъма

прочети още

Всеки цвят има номер,който ни показва първо–основния цвят и второ–дали има някакви оттенъци в цвета.Цифрата преди точката е основния тон,цифрите след точката-отенъците.

прочети още

Оксидантът е "чудото", което реагира с косъма и боята и в последствие става цвета. Той отваря кутикулата на косъма и "вкарва" новия цвят.

прочети още