ЗА НАС

Фирмата ни е с дългогодишен опит в сферата на търговията, бързо и адекватно реагираме на всички промени,които настъпват в начина на предлагане и асортимента на стоките.

 

Партньорските ни взаимоотношения са с утвърдени български производители и вносители.

 

Фирмата ни разполага с търговски обект,който се намира в

 

гр.Бургас  ул.Оборище  80.

 

Прекият контакт с клиентите ни дава въжможност да разберем отзивите за предлаганите от нас продукти. Желанието ни е всеки да остане удовлетворен от посещението си в нашия магазин.

 

Днес обаче се води забързан и динамичен начин на живот.Много потребители вече предпочитат онлайн пространството,за да направят своите покупки.Затова нашите предложения  вече ще намерите и тук – в онлайн магазина ни https://didiembg.com/

 

Само в нашия онлайн магазин може да намерите професионални бои за коса Exicolor на турския производител OKAY Professional,който е с трийсет годишен опит в производството на професионални бои и продукти за коса.Продукцията се реализира изключително успешно в над 32 държави.Използват се най-новите машини и технологии за производство на продуктите. В боята Exicolor се използва най-новата патентована технология CRT / Color Retention Technology/ ,която уеднаквява и изравнява цвета,запечатва го в косъма,омекотява и предава неповторим блясък на косата.

 

Добре дошли и се надяваме да останете удовлетворени от посещението в нашия онлайн магазин!