• Марка: Биохерба
  • Кат. номер: 300

Тройчатка тинктура Bioherba 100ml

16,90 лв.
+ -

Тройчатка тинктура Bioherba 100ml

Тинктурата от Пелин, Карамфил и Зелен орех има способността да пречиства тялото от токсини и паразити, които се натруват в организма. Именно токсините и паразитите в организма могат да ни донесат редица здравословни проблеми.

Тинктурата "Тройчатка" е уникално средство за детоксикация на целия организъм. Това свойство е постигнато благодарение на съдържащите се в тинктурата билки:

Карамфил- Притежава мощно противовъзпалително действие и е отличен антиоксидант. Карамфилът е богат на омега-3 мастни киселини, витамин К, фибри и витамин С. Растението притежава болкоуспокояващо действие и може да бъде използвано при различни инфекции. Карамфил се прилага също и при артрит, ревматизъм, лошо храносмилане, гъбични инфекции.

Зелен орех- Включен в удивителната тройчатка, съдържа голямо количество йод и е мощно противовъзпалително, тонизиращо нервната и храносмилателната система растение. Понижават кръвната захар и артериалното налягане, силен стимулант на метаболизма.

Пелин- Притежава мощно противовъзпалително действие. Успешно се прилага при стомашни проблеми, поради апетитовъзбуждащото и стимулиращо храносмилането действие. Помага много при анемия, безсъние, чревни паразити, бронхиална астма, екземи и др. Пелинът от популярната тройчатка унищожава множество паразити, които нарушават обмяната на веществата, попаднали в организма ни.

Тинктурата от Пелин, Карамфил и Зелен орех има благоприятно действие и върху работата на черния дроб и жлъчката.

Карамфил (Syzygium aromaticum) - 240 mg
Пелин (Artemisia absinthium) - 350 mg
Зелен орех (Juglans regia) - 10 mg

1 ml съдържа 1 ml тинктура от Тройчатка 1:5, еквивалентен на 250 mg сухо вещество. Етанол 66% об./об.

Начин на употреба:

Тройчатка - тинктура се приема перорално по схема:

Ден 1-ви: 1 капка в 100 мл. вода;
Ден 2-ри: 2 капки в 100 мл. вода;
Ден 3-ти до 7-ми: капките се увеличават с по една за всеки ден (напр.: ден 3-ти - 3 капки; ден 4-ти 4 капки и т.н.);

След 8-ми ден употребявайте по 60 капки веднъж седмично в 100 мл. вода до приключване на тинктурата.

Може да се прилага два пъти годишно.

Не приемайте този продукт, ако сте бременна или кърмите. Преди употреба се консултирайте с лекар, ако приемате лекарства по рецепта.

Поради съдържанието на йод в зеления орех, продуктът не е подходящ за хора с проблеми с щитовидната жлеза! В този случай продукта се приема само при наблюдение и съгласието на лекуващия Ви ендокринолог!

Опаковка: 100 мл. в стъклена бутилка

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!