• Марка: Anchialo
  • Кат. номер: 301

Стабилизирана Черноморска луга Anchialo 500ml

4,00 лв.
+ -

Стабилизирана Черноморска луга Anchialo 500ml

Натурален природен продукт съдържащ всички компоненти характерни за Поморийското и Бургаското солени езера.Подходящ при ревматизъм,артрози,дископатии,мускулни болки и възпаления на околоставните тъкани.

Продуктът е приложим както за балнеоложки и физиотерапевтични центрове,така и в домашни условия.

Микроелементите и минералните вещества прониквайки през кожата оказват освежаващо,тонизиращо и хидратиращо въздействие върху целия организъм.Високо съдържание на Магнезиеви соли.

Вана :500мл от разтвора се изсипват в 60л вода с температура около 38`C. Процедурата е с продължителност около 20 мин, след което тялото се изплаква обилно с вода без сапун или душ гел.

Локални вани:Правят се ванички само от луга без разреждане във вода. Процедурата е с продължителност 20 мин и е особено подходяща за ревматични болки в глезените на краката, както и срещу гъбички по ноктите.

Фрикции на тялото:Тялото се обтрива с напоена гъба с луга или памучна кърпа. Концентрацията е в зависимост от чувствителността на кожата като максималното съотношение е 1:5 (луга:вода). След престой от 15-20 мин тялото се изплаква обилно с вода без използване на сапун или душ гел.

Компреси:Лугата се загрява предварително до 38-40 градуса задължително на водна баня. Памучен плат или кърпа се напоява с лугата и проблемното място се увива двукратно, изолира се с найлон или стреч фолио и се завива с хавлиена кърпа. Престоява се с компреса 20-40 минути един – два пъти дневно. Препоръчителен курс 12-14 процедури.

 При хипертоници и разширени вени да се правят компреси с незатоплена луга.

 

 Съставки: Aqua,Magnesium sulfate,Magnesium chloride,Sodium chloride,Hidroxyethycellulose
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!