• Марка: ROSA IMPEX COMPANY - BULGARIA
  • Кат. номер: 300

Система за отстраняване на цвета на трайно боядисана коса Decolor Time

6,80 лв. 7,50 лв.
+ -

Система за отстраняване на цвета на трайно боядисана коса Decolor Time

Продуктът представлява система за пълно отстраняване от косата на трайна оксидационна боя за коса, като запазва естествения пигмент на косъма.

Предимства пред останалите продукти:

- Отстранява напълно оцветяването от боядисвана коса, за разлика от окислителните продукти

- Методът е щадящ – не уврежда нито косъма, нито натуралните пигменти в него и може да се използва многократно за кратък период от време

- Подходящ е за възстановяване на натуралния цвят на косата

- Идеален за експерименти с промяна цвета на косата

- Във формулата има интегриран кондиционер за грижа за косъма, който прави косата мека, жива и блестяща.

Продукта има редукционно действие и съдържа активирани редуциращи молекули. Те разрушават големите цветни молекули до по-малки, в резултат на което те не се задържат вече между кератиновите плочки и могат да бъдат отмити.
Предимствата на този метод са следните:
-   Действително може да се отстрани напълно оцветяването от боядисвана коса
-   Методът е щадящ – на практика не уврежда нито косъма, нито натуралните  пигменти в него (за разлика от окислителните продукти ) и няма проблем продуктът да се използва многократно в един ден или за кратък период от време
-   Продуктът е идеален за експерименти с промяна на цвета на косата 
-   Подходящ е за възстановяване на натуралния цвят на косата
-   Във формулата има интегриран кондиционер за грижа за косъма, който прави Вашата коса мека, жива и блестяща.

За успешното използване на продукта е необходимо:

1. Активатор + Редуктор + 3% окислител 
2. Гребен 
3. Четка  за боядисване
4. Часовник
5. Защитна пелерина
6. Кърпа
7. Шампоан за коса 
8. Маска за коса или балсам 
9.Пластмасов съд 


Начин за употреба:

Измийте предварително косата си  с подходящ шампоан и я подсушете с кърпа.  Преди да започнете обезцветяването, покрийте раменете със защитна пелерина, за да се предпазят дрехите от изцапване. Пригответе часовник за проследяване времето на третиране. Поставете предпазните ръкавици. Добре разклатете флаконите преди употреба. В отделен, неметален съд се поставя необходимото количество от РЕДУКТОР 1 и АКТИВАТОР 2 в съотношение 1:1. Размесете добре, до получаване на еднородна смес за около минута, след което използвайте сместа веднага. След вземането на необходимото количество от продуктите веднага затворете флаконите много добре, като не разменяте капачките. Работете само в добре проветрено помещение.

1.Употреба
За нанасяне на продукта използвайте гребен и четка. Равномерно разпределете сместа по цялата дължина на косата или зоните, които ще обезцветявате . Сместа се нанася веднага, тъй като нейната активност не може да се съхранява повече от 30 минути.
2. Време за въздействие
Времето за третиране върху косата е 20 минути.
Внимание!!! Не превишавайте препоръчителното време за въздействие.
3. Изплакване
След изтичане времето на въздействие, измийте 3-4 пъти косата с шампоан за коса. Изплакнете с голямо количество топла вода.
4. Проверка на резултата.
След измиването е необходимо да се определи степента на обезцветяване на боята от косата, по следния начин: на кичур коса поставете ОКИСЛИТЕЛ 3%. За удобство използвайте универсалната дозираща капачка.Оставете да действа 3-5 минути върху косъма. Изплакнете с вода. Ако цветът на кичура напълно или частично се възвръща, то това свидетелства за непълно премахване на боята от косата и трябва да се повтори процедурата с нанасянето на РЕДУКТОР 1 и АКТИВАТОР 2 отначало  
Повторно нанасяне
В случай на необходимост от няколко последователни нанасяния на сместа от РЕДУКТОР 1 и АКТИВАТОР 2 не трябва да се поставя ОКИСЛИТЕЛ 3% върху цялата коса, а само да се прави проверка с кичур коса. След всяко нанасяне на сместа от РЕДУКТОР 1 и АКТИВАТОР 2 е необходимо косата да се измива 3-4 пъти с шампоан за коса.
Фиксиране
При достигане на желания резултат за премахване на оцветяването се преминава към нанасяне на КРЕМ - ОКИСЛИТЕЛ 3% върху цялата коса.За удобство използвайте универсалната дозираща капачка. Върху подсушената с кърпа коса нанесете КРЕМ - ОКИСЛИТЕЛ 3%. Оставете да действа 3-5 минути /желателно е да се извърши над мивка/. След измиване на окислителя, косата се измива с шампоан за коса . Накрая нанесете върху косата Маска за коса или балсам ,подходяща за вашият тип коса, изплакнете и изсушете. След изтичане на 40 минути от края на гореописаната процедура, косата може отново да бъде боядисвана.
Съвет: При боядисване на косата, след обезцветяване, се препоръчва да се използва крем-боя с един тон по-висок от избрания цвят необходим при оцветяване в желания цвят.


Не забравяте да погледнете мерките за безопасност в инструкцията

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!