• Марка: Impala Cosmetics
  • Кат. номер: 719

Сенка за вежди Impala

4,90 лв.
+ -

Сенка за вежди Impala

Продукт, който се използва за запълване, оформяне и създаване на по-естествен вид на веждите.
Нанасянето на сенките е лесно и бързо с мекия и гъвкав апликатор, който е част от функционалния, компактен дизайн на опаковката. 
За постигане на по-интензивен цвят- леко навлажнете апликатора. 
01.Mocha – цвят , подходящ за брюнетки с тъмна кожа и тъмни коси. Препоръчва се за попълване на малките несъвършенства във формата на веждите и/или за леко контуриране.

02.German Chocolate – нюанс, с който можете да оформите, запълните и/ или попълните несъвършенства във формата на веждите. Подходящ за брюнетки

03.Hazelnut – универсален нюанс. Подходящ за всички разновидности на блондинките (за очертаване на формата, за запълване и попълване), на брюнетките, дори и за тези с много тъмна кожа и коси (ако се ползва за попълване на несъвършенства във формата на веждите).

04.Cappuccino – подходящ за брюнетки и блондинки с медни и меки нюанси на кафявото и русото в косите. За оформяне, запълване и попълване на веждите.

05.Caramel – подходящ за брюнетки със светло кестеняви коси; за червенокоси; за блондинки с медни и ягодово руси оттенъци. За оформяне, запълване и попълване на веждите.

Дълготрайна формула,която издържа до 6 часа

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!