• Марка: Биохерба
  • Кат. номер: 315

Прополис Пчелица Bioherba - тинктура 30мл

4,10 лв.
+ -

Прополис Пчелица Bioherba - тинктура 30мл

Прополисът е смес от смоли, восък и прашец от пъпки и цветове на растенията, обогатена с ензими и подложена на млечно-кисела ферментация в храносмилателната система на пчелите. Прополисът съдържа витамини, етерични масла, минерални соли, микроелементи, хормони и ферменти. Младите пъпки на някои растения отделят подобно на восък вещество, което служи да ги предпази от вредното действие на външни фактори на средата: слънчева радиация, плесени, бактерии, вируси, гъби. Пчелите го събират и внасят в кошера и с него извършват дезинфекционни дейности.

Прополисът запазва всичките си свойства, при различни външни условия: противомикробни, противовирусни, противоплесенни, антибиотични и антимикотични. Освен това прополисът има дезинфекционно, обезболяващо и имуностимулиращо действие. Точно тези негови качества се използват и от хората за насърчаване на профилактика на много заболявания. Спомага за понижаване нивата на холестерол в кръвта и допринася за повишаване на броя на червените кръвни клетки.

Състав: Прополис 30%, Алкохол – Етанол.

Начин на употреба: Като хранителна добавка се приема перорално по 20-30 капки, два пъти дневно преди хранене разтворени в 100ml вода.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!