• Марка: Natural Garden - BULGARIA
  • Кат. номер: 815

Подаръчен комплект EGO Hyaluronic Acid

55,00 лв.
+ -

Подаръчен комплект EGO Hyaluronic Acid- крем за лице  и околоочен крем 

РЕГЕНЕРИРАЩ И ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ- хидратира, успокоява, подхранва, регенерира, омекотява, естествена и дълготрайна анти-бактериална  защита. Ниско,средно и високо молекулната  хиалуронова киселина възстановява хидробаланса на кожата. Стимулира производството на колаген. Спомага за намаляване на бръчките. Нормализира пигментацията и има иновативна антибактериална защита с чисто СРЕБРО, за да защитава кожата от вредното влияние на околната среда. Среброто има противовъзпалително и упокояващо действие с дълготрайна  защита.

РЕГЕНЕРИРАЩ И ХИДРАТИРАЩ ОКОЛООЧЕН КРЕМ- с нежна грижа за деликатната зона около очите, ускоряваща процеса на възстановяване, съчетаваща в себе си ниско,средно и високо молекулни хиалуронови киселини , гарантиращи хидратация на всички слоеве на кожата и антиоксидантната мощ на витамин А и Е.
Специално разработената лека текстура хидратира и подхранва в дълбочина нежната зона на околоочния контур, спомага за намаляването на бръчките и тъмните кръгове. Поддържа естествения хидробаланс на кожата иновативна антибактериална защита посредством чисто СРЕБРО защитава от вредното влияние на околната среда. Среброто има противовъзпалително и упокояващо действие с дълготрайна защита.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!