• Марка: MEGA TAN PROFESSIONAL - BULGARIA
  • Кат. номер: 1071

MegaTan Professional PURE - натурално олио за тен + слънцезащита SPF25 , 160мл

25,90 лв. 28,90 лв.
+ -

MegaTan Professional PURE- натурално олио за защита и тен 

 

Сухо олио за бронзов загар и UV защита SPF 25.

 

Съчетание от 100% натурални масла за подхранване и хидратиране на кожата: Кокос, Бадем, Арган, Маслина, Жожоба, Какаово масло. + Слънцезащитен UV филтър SPF 15.

100% РАСТИТЕЛНИ НАТУРАЛНИ МАСЛА се добиват се от ядките и семената на растенията чрез студено пресоване и последващо фино пречистване без висока температура. Така се съхраняват техните безценни качества и се удължава срокът на годност. Натуралните масла са смес от триглицериди на предимно ненаситени висши мастни киселини и много витамини. Навлизат лесно в кожата, защото тя е мастно-пропусклива. Кожата става кадифено мека и гладка, по начин, който не може да се постигне с нито един синтетичен крем. 

 

Най-добрата грижа и защита на кожата Ви по време на добиване на равномерен и безопасен тен под слънцето.

 

Минимално зачервяване след излагане на слънце: благодарение на натуралните си масла и съставки, след употреба на MegaTan PURE SPF25 и премерена процедура на слънце кожата добива бързо траен тен, прескачайки почти изцяло фазата на почервеняването. Като паралено се съкращава времето за добиването на загара. 

 

Ускорител за тен и защита от вредните ултравиолетови лъчи 

 

С микса от тези натурални масла кожата става копринено мека, хидратирана и защитена от вредните въздействия на околната среда.

 

Олиото MegaTan PURE PROTECT&TAN SPF 25 е нежен към всички типове кожа, защото съдържа само натурални масла. 

 

Преди излагане на слънце, нанесете достатъчно количество върху кожата на цялото тяло! 

 

За лице и тяло.

 

Не съдържа бронзанти.

 

Състав: 100% Natural (Coconut Oil, Cacao Oil, Almond Oil, Argan Oil, Olive Oil, Jojoba Oil, Natural emolient, Vitamin-Е), Coconut aroma, UV-filters.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!