• Марка: ROSA IMPEX COMPANY - BULGARIA
  • Кат. номер: 302

LEGANZA SUN Слънцезащитна спрей - емулсия за тяло за деца SPF 50+ - 200мл

16,00 лв. 17,50 лв.
+ -

LEGANZA SUN Слънцезащитна спрей - емулсия за тяло за деца SPF 50+

 

LEGANZA SUN Слънцезащитна спрей - емулсия за тяло за деца SPF 50+ е създаден за деликатната детска кожа с висока защита срещу UV-лъчите.

Съдържа 100% натурална активна съставка LycoMega®, богата на ликопен и Омега-3-6, която спомага за предпазване от слънчеви алергии, за повече игри под слънцето.
 
LycoMega® съдържа ликопен, ефективно блокиращ свободните радикали и защитава кератиноците от UV лъчите. Съдържащите се в LycoMega® Omega 3 и 6 имат противовъзпалително действие чрез намаляване синтеза на простагландините и другите възпаляващи съставки. Намалява изсушаването на епидермиса.

LEGANZA SUN Слънцезащитна спрей - емулсия за тяло за деца SPF 50+ :

  • Защита на кожата на децата  { LycoMega®}
    - Не омазнява
    - Не оставя бели следи
    - Спрей-формула за лесно нанасяне
    - Много висока защита

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Нанесете продукта обилно по цялото тяло преди да се изложите на слънце. Намаляването на количеството  значително понижава нивото на защита. За поддържане на защитата продуктът трябва да се нанася отново и многократно, особено след изпотяване, плуване или избърсване.

 

ВНИМАНИЕ: Не се излагайте прекалено дълго на слънце дори когато употребявате слънцезащитни продукти. Не излагайте бебета и малки деца на директна слънчева светлина. Прекомерното излагане на слънце представлява сериозна заплаха за здравето. В случай, че част от продукта попадне в очите или върху раздразнена кожа, веднага изплакнете обилно с вода. 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!