• Марка: Natural Garden - BULGARIA
  • Кат. номер: 776

Крем за около очи EGO Hyaluronic acid 15ml.

42,00 лв.
+ -

Крем за около очи EGO Hyaluronic acid 15ml.

Нежна грижа за деликатната зона около очите, ускоряваща процеса на възстановяване, съчетаваща в себе си ниско, средно и високо молекулни хиалуронови киселини.

Лека текстура, която хидратира и подхранва в дълбочина нежната зона на околоочния контур, спомага за намаляването на бръчките и тъмните кръгове.

Характеристики на трите типа молекулни хиалуронови киселини:

Високо молекулната задържа хиалуроновата киселина на повърхността на кожата, като образува невидим защитен филм, който "препречва" пътя на изходящите водни молекули.
По този начин се ограничават изпарителните процеси, които лишават кожата от водния ѝ запас и я излагат на риск от дехидратация, а оттам и последващото преждевременно стареене на кожата.

Средно молекулната хиалуронова киселина хидратира кожата и играе роля на нейна бариера, като ѝ осигурява необходимата подкрепа да запази еластичността и фината си текстура с минаване на годините.

Ниско молекулната хиалуронова киселина навлиза дълбоко в кожата и се активира, като в същото време допринася за физиологичното производство на колаген - протеин, отговорен за еластичността на кожата.

За засилване на регенериращото и антиоксидантното действие кремът съдържа витамин А и Е.

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!