• Марка: Natural Garden - BULGARIA
  • Кат. номер: 775

Крем за лице EGO Hyaluronic acid 50ml.

49,00 лв.
+ -

Крем за лице EGO Hyaluronic acid 50ml.

Ниско, средно и високо молекулната  хиалуронова киселина, която възстановява хидробаланса на кожата, стимулира производството на колаген.

Спомага за намаляване на бръчките и нормализира пигментацията.

Иновативна антибактериална защита на чистото сребро защитава кожата от вредното влияние на околната среда. Среброто има противовъзпалително и упокояващо действие с дълготрайна  защита.

Характеристики на трите типа молекулни хиалуронови киселини:

Високо молекулната задържа хиалуроновата киселина на повърхността на кожата, като образува невидим защитен филм, който "препречва" пътя на изходящите водни молекули.
По този начин се ограничават изпарителните процеси, които лишават кожата от водния ѝ запас и я излагат на риск от дехидратация, а оттам и последващото преждевременно стареене на кожата.

Средно молекулната хиалуронова киселина хидратира кожата и играе роля на нейна бариера, като ѝ осигурява необходимата подкрепа да запази еластичността и фината си текстура с минаване на годините.

Ниско молекулната хиалуронова киселина навлиза дълбоко в кожата и се активира, като в същото време допринася за физиологичното производство на колаген - протеин, отговорен за еластичността на кожата.

За засилване на регенериращото и антиоксидантното действие кремът съдържа витамин А и Е.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!