• Марка: Impala Cosmetics
  • Кат. номер: 608

Четка за грим Impala №18

4,30 лв.
+ -

Четка за грим Impala №18

Често се използва за нанасяне на пудра с цел постигане на лек и нежен, почти незабележим завършек, придаващ мекота на лицето, но това далеч не е единствената причина, която прави тази многофункционална четка за грим, толкова необходима. 

Поправя допуснатите грешки в грима.Благодарение на дизайна си тази четка отстранява лесно излишното количество грим. Така че ако вашите пудрообразни продукти (особено сенки за грим) оставят следи и зацапвания по лицето, с един лек замах може да отнемете излишните остатъци от грим. 

-Руж / бронзираща пудра - Ако целта Ви е нанасянето на съвсем фин слой руж или бронзираща пудра върху скулите - или просто не можете да прецените какво количество грим да положите върху лицето си - четката ветрило ще допринесе за по-нежното Ви излъчване. Просто използвайте плоската форма на четката, за да очертаете контурите на лицето, където е необходимо.

-Прахообразен фон дьо тен - С тази четка постигате възможно най-прецизното нанасяне на минерален фон дьо тен.

-Дифузер на цвета - Използвайте четката ветрило, за да смекчите грубите линии по лицето, образували се при нанасянето на прекалено голямо количество грим или за да постигнете нови нюанси на Вашите козметични продукти. Така например нанасяйки по-тъмни нюанси с тази четка, вие ги приглушавате, докато нанасяйки хайлайтъри (т.е.по-светли нюанси), постигате сияен резултат.

Естествен косъм.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!